image

Cum pot ajunge cei 2%din impozitul tau la ACCO

Prin intermediul prevederii "2%" din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze "2%" din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit īnfiintata conform ordonantei 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii. Acest lucru este o optiune si nu o obligatie.

Ce trebuie sa faceti ?

Completati Formularul 230 si/sau Declaratia 200 pentru directionarea a 2% din impozitul pe venitul anual catre A.c.c.o. Datele de care aveti nevoie pentru completarea formularului 230 si/sau 200 sunt:

Numele organizatiei, Codul de indentificare fiscala si Contul asociatiei .

Daca aveti venituri din salarii: completati declaratia 230 (punctele A si B). Nu va faceti probleme daca in momentul completarii nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata atasati fisa (fisele) fiscale primite de la angajator Formularul 210 .

Daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor etc): completati declaratia 200 punct 3.

Daca aveti atat venituri din salarii cat si venituri din alte surse: completati declaratia 230 pentru a directiona 2% din impozitul datorat pe salarii si completati declaratia 200.

Va multumim ca ati ales sa directionati 2% din impozitul pe venitul dvs anual catre Asociatia

Parteneri

pix pix pix pix pix pix

Vizitatori Site

Flag Counter

Contact:

  • Adresa:Bld.Iuliu Maniu nr.158A, Bl.J, Sc.A, Parter, Ap.2.
    Sector.6
  • Email: office@accoa.ro
  • Website: www.accoa.ro
  • Telefon: 0724-352-495